Obiady
Jadłospis na tydzień 23-25 kwietnia
Poniedziałek |
|
Śniadanie | |
Obiad | |
Wtorek | |
Śniadanie | |
Obiad | |
Środa | |
Śniadanie | Bułka orkiszowa, ser żółty (zawiera jaja, gluten, laktozę), sałata, pomidor, woda; |
Obiad | Zupa zacierkowa, kluski leniwe (zawierają gluten, laktozę, seler, jaja), owoc; |
Czwartek | |
Śniadanie | Bułka kajzerka (zawiera gluten, jaja, laktozę), polędwica wieprzowa, sałata, ogórek zielony, woda; |
Obiad | Pulpet wieprzowy w sosie (zawiera gluten, jaja, laktozę), kasza gryczana, fasola szparagowa, owoc; |
Piątek | |
Śniadanie | Bułka grahamka, pasta z tuńczyka (zawiera rybę, gluten, jaja, laktozę), woda; |
Obiad | Makaron z twarożkiem (zawiera gluten, laktozę, jaja), polewa truskawkowa, kisiel cytrynowy, owoc; |
Zapisy i opłaty
Opłaty za posiłki prosimy wpłacać do 5. dnia miesiąca tylko na konto nr 98 1030 1508 0000 0005 5074 9076.
Np. opłata za wrzesień do 5 września, za czerwiec do 5 czerwca.
Ceny posiłków wynoszą:
śniadanie 4,00 zł
obiad 7,00 zł
W kolejnych miesiącach, przed dokonaniem przelewu, prosimy o skontaktowanie się z intendentką p. Anną Adamczyk w celu uzgodnienia kwoty.
Zwroty pieniędzy wiążą się z wieloma formalnościami.
Nieobecność na posiłkach należy zgłaszać do godziny 9.00 intendentce lub do sekretariatu szkoły.
Intendentka p. Anna Adamczyk:
tel. 22-277-10-30, e-mail 1a.adamczyk@eduwarszawa.pl